Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa do ciasta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 4 łyżki
palma 1/3 kostki
kakao kopiasta łyżka
woda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa do ciasta

Wszystkie składniki mieszamy na gorąco aż do momentu rozpuszczenia się cukru. Polewa od razu nadaje się do użycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 31.05.2013 19:30
robię podobnie - smaczna
Krystyna32 25.01.2013 08:54
super
Seba 17.11.2012 14:26
bardzo smaczna
IKrakowianka 15.11.2012 17:04
super
Motorek 23.09.2012 11:01
fajna
MAR3STA 16.04.2011 00:13
fajna polewa;)
gacopierz23 21.01.2011 20:31
lubię taką na cieście
misia53 02.11.2010 13:44
Klasyczna i dobra.
jarek4 31.10.2010 18:10
super
alaaa 13.10.2010 12:25
prosty przepis
BozenA 24.09.2010 20:05
super
iwona332 17.09.2010 22:10
super
Margo1 06.09.2010 10:06
proste
krzyniu1984 10.08.2010 15:16
też taką robię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak