Sposób przygotowania

Kurczaka umyć, osuszyć i podzielić na porcje. Ocet winny wymieszać z winem, wodą, ziołami, roztartym czosnkiem i pieprzem. Kurczaka przełożyć do miski i zalać marynatą, po upływie 2 godzin wyjąć i oprószyć delikatnie solą. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kurczak jest super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kurczakiem to można sobie podjeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dla mnie ok .:-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię bardzo kurczaka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię mięsko marynowane
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !