Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z młodej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 1 szt
żeberka 1 pasek
koncentrat pomidorowy 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
Ziele angielskie całe Prymat 4 szt
kapusta 1 młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z młodej kapusty

Zeberka gotujemy, gdy będą na wpół miękkie dodajemy poszatkowaną kapustę i wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu. Dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę i koncentrat pomidorowy. gotujemy około 1 godzinę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 02.05.2011 23:25
super wygląda- pewnie wyśmienicie smakuje
Ela15 23.04.2011 21:31
jednym słowem pycha!!!
Ela15 23.04.2011 21:31
jednym słowem pycha!!!
iwona332 24.09.2010 00:01
super
Anita21 10.09.2010 17:49
bigosik super
krzyniu1984 13.08.2010 13:35
przepyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak