Sposób przygotowania

Wątróbkę opłucz i oczyść z błony, pokrój na plastry.Cebule i marchewki obierz i pokrój w talarki. Na oleju usmaż cebule i marchewkę. Dodaj wątróbkę i duć do miękkości.
Z wody i maki zrób podbitkę i zagęść nią sos wątróbkowy. Dopraw do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Takiej nie znalam, pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo delikatna w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    takiej wersji nie znam, spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !