Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kukurydzą i pekinką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
kukurydza w puszce 1 op
tuńczyk kawałki w oleju 1 op
majonez 6 łyżek
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kukurydzą i pekinką

Jajka ugotować na twardo , obrać ze skórki i pokroić na większe kawałki.Kukurydzę odsączyć z zalewy. Kapustę pekińską umyć i pokroić drobno, dodać do niej pokrojone jajka, kukurydzę i tuńczyka w oleju, wymieszać z majonezem i przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 07.06.2011 22:10
pycha
kochanyptysiu 11.04.2011 11:47
tez taka robie
kochanyptysiu 11.04.2011 11:47
tez taka robie
Marzena40 09.04.2011 11:33
pewnie bardzo dobra
bas113 14.02.2011 18:59
dobra
Kasia77
Kasia77 05.02.2011 10:57
pycha uwielbiam takie sałatki
Izka192 20.12.2010 18:16
Na pewno pucha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak