Sposób przygotowania

1. ryby myjemy, osuszamy, przyprawiamy sokiem z połowy cytryny, oliwą, solą i pieprzem,
2. obsmażamy je na oliwie z dodatkiem masła,
3. następnie przekładamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni celcjusza na 15 min,
4. jogurt łączymy z resztą soku z cytryny, solą, pieprzem i posiekaną miętą,
5. rybę podajemy ze smażonymi ziemniaczkami, polaną sosem

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajny ten sosik, muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Zjadła bym taką rybkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    ta rybka musi byc cudowna!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !