Sposób przygotowania

Ziemniaki zagnieśc z mąką i jajkiem na ciasto ziemniaczane. Parówki obrac z osłonek, obtoczyc dokładnie w cieście ziemniaczanym. Krokiety panierowac w rozmąconym jajku, następnie w bułce tartej. Smażyc ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Podawac z sosami i z surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Potrawa w stylu dewolaje, trzba będzie koniecznie wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !