Sposób przygotowania

W rondlu podgrzać wodę z cukrem. Mieszać by cukier się rozpuścił, przestudzić do temperatury pokojowej. W mikserze zmiksować miąższ mango, otrzymany syrop, skórkę z limonki i sok oraz jogurt. Zamrozić w zamrażalinku (3-4 godziny) lub maszynce do lodów.

Z tego przepisu otrzymuję 500-700 ml lodów.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    sprubuję ,lubię lody
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    wszystko co słodkie to pycha
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe jak smakują :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !