Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w drobną kosteczkę. Posypać solą i zostawić żeby zmiękła. Kapustę pokroić. Jabłko i cebulę obrać, umyć i zetrzeć na grubej tarce. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą i przyprawami. Podawać jako dodatek do mięs.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Kto nie robił takiej surówki , chyba wszyscy
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna, szybka i do wszystkiego!
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam kiszoną kapustę
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    robię dokładnie tak samo :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna jets
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    kiszona kapusta moja ulubiona
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    robie identycznie zwłaszcza do rybki :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne sa takie surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !