Sposób przygotowania

Kiełbaski ułożyć pojedyńczą warstwą na blase do pieczenia, piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni do momentu aż kiełbaski zaczną brązowieć (6-8 minut). Miód wymieszać z sosem sojowym, polać powstałym sosem wyjęte z piekarnika kiełbaski. Włożyć z powrotem do pieca na 15-20 minut, aż zbrązowieją. Obracać 2-3 razy w ciągu pieczenia. Wyjąć z piekarnika, obsypać ziarnami sezamu, wymieszać, przełożyć na półmisek. Kiełbaski podaję z bagietka i sałatką z pomidorów i cebuli.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    muszę koniecznie spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !