Sposób przygotowania

Pomidory oraz cebulę kroimy na małe cząstki, miażdżymy 1. ząbek czosnku. Wszystko razem dusimy na rozgrzanej patelni przez ok 10-15 min. Wsypujemy do tego posiekaną bazylię. Doprawiamy wedle uznania.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale to będzie dobre, lubię żółte pomidory, w ogóle lubię jeść!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wow! dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Moja ulubiona.
  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    i bardzo aromatyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna,super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Mjami! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super salsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł z tymi żółtymi pomidorami ... a takie rosną w moim ogródku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !