Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salsa pomidorowa z bazylią

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółte pomidory 0,5 kg
cebula
oliwa
czosnek 1 ząbek
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Salsa pomidorowa z bazylią

Pomidory oraz cebulę kroimy na małe cząstki, miażdżymy 1. ząbek czosnku. Wszystko razem dusimy na rozgrzanej patelni przez ok 10-15 min. Wsypujemy do tego posiekaną bazylię. Doprawiamy wedle uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 07.06.2011 12:07
Fajny pomysł z tymi żółtymi pomidorami ... a takie rosną w moim ogródku
joanna77 14.04.2011 11:32
mniam
Grazyna0211 21.03.2011 15:41
super salsa
Ania67 18.02.2011 16:52
Pycha
gacopierz23 15.02.2011 11:08
Dobre
bami 06.01.2011 11:25
Mjami! :)
MAR3STA 10.11.2010 15:22
świetne!
wiktor188 25.10.2010 20:54
fajne
alaaa 14.10.2010 09:21
smaczna,super
hastalavista 11.10.2010 20:42
i bardzo aromatyczna :)
misia53 09.10.2010 12:26
Moja ulubiona.
Justyna70 28.09.2010 16:06
fajne
misia53 25.09.2010 00:07
Wow! dobre!
Joanna117
Joanna117 20.09.2010 09:41
Ale to będzie dobre, lubię żółte pomidory, w ogóle lubię jeść!
Margo1 07.09.2010 14:33
Na pewno smaczne
Kate131 30.08.2010 21:12
uwielbiam
Natalia/tubisiek 11.08.2010 07:46
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak