Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Feta z pieca

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Gruby plaster fety 1
sparzone i obrane pomidory 2
łyżki oliwy 2
Łyżeczka suszonego oregano 1
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Feta z pieca

Pomidory zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Ser włożyć do żaroodpornego naczynia,przykryć startymi pomidorami,posypać świeżo zmielonym pieprzem i łyżeczką oregano.Skropić oliwą,zapiekać 10 minut w temp.180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak