Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żólty ser panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 2
Kucharek przyprawa do potraw
olej do smażenia
ser gouda 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: żólty ser panierowany

ser kroimy w plastry grubości 1-1,5 cm jajka rozkłucamy dodajemy kucharka plastry sera zanurzamy w jajku a następnie obtaczamy w bułce smażymy na oleju z obu stron a na złoto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 27.09.2013 09:35
muszę spróbować
Aneta41 18.03.2013 09:50
mmm polecam bo jest super! tylko baaardzo kaloryczne:)
PaniMISIOWA 16.08.2011 16:09
smaczy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak