Sposób przygotowania

Upiec biszkopt i podzielić na połowę.

Sok ugotować na budyniu. Wylać gorąca masę na biszkopt i ostudzić.
Na to ubić śnieżkę albo kremówkę z 3 łyżkami cukru i dodać na koniec fix. Przykryć biszkoptem i polać polewa czekoladową.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis co prawda trochę dziwnie napisany, ale sam pomysł wydaje się być świetny. Na pewni spróbuję.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny pomysł
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super! :) swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !