Sposób przygotowania

Jagody należy przebrać i opłukać. Zalewamy je wrzącą wodą i dodajemy przyprawy. Teraz należy to ugotować i przetrzeć. Śmietanę mieszamy z mąką i dodajemy do naszych jagód. Teraz całość należy zagotować, mieszając trzepaczką. Doprawiamy do smaku cukrem. Wystudzić. Zupa smakuje lepiej podana z grzankami z biszkoptów :).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    jak bylam mala to na wsi u rodziny takie cos jedli. mi nie smakowalo za bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadlam nigdy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna lekka zupa:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ciekawy przepis!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    musi byc pyszn
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !