Składniki:
mięso z kością | 25 dag |
koncentrat pomidorowy | 220 g |
przyprawa uniwersalna | |
łyżeczka drobno posiekanego koperku | |
szklanka gestej kwasnej smietany | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
woda zimna | 3 l |
marchew | 2 szt. |
seler | 1 kawałek |
mięso z kością | 25 dag |
koncentrat pomidorowy | 220 g |
przyprawa uniwersalna | |
łyżeczka drobno posiekanego koperku | |
szklanka gestej kwasnej smietany | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
woda zimna | 3 l |
marchew | 2 szt. |
seler | 1 kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: