Sposób przygotowania

Lekki aperitif z różowego półsłodkiego wina.
Do dwóch kieliszków rozlać wino ( po połowie ).Włożyć lód. Dolać po 20 ml syropu truskawkowego .Uzupełnić do pełna gazowaną wodą mineralną .Do każdego kieliszka włożyć przekrojoną na ćwiartki truskawkę .

Podawać do obiadu złożonego z Piersi z kurczaka z truskawkami w sosie sojowym , Ziemniaków ,, uszczypliwych „( ziemniaków puree z truskawkami i kolorowym pieprzem ) i Surówki z ogórków z truskawkami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam takie lekkie rzeczy. Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !