Sposób przygotowania

1. z ogórka wyciąć obieraczką do warzyw 6 długich plastrów ( pozostawić na bokach ciemniejszą skórkę),
2. pomidorki i mozzarelle przeciąć na pół,
3. koniec plastra szynki i ogórka nabić na patyczki do szaszłyków, następnie nabić pomidorka i przeplatamy szynką i ogórkiem, następnie mozzarellę i przekładamy znowu szynkę i ogórka,
4. powtarzamy czynności aż skończy się długość plastrów szynki i ogórka,
5. nabijamy tak wszystkie szaszłyki
6. z oliwy, octu, miodu, musztardy i przypraw tworzymy sos którym polewamy szaszłyki przed podaniem

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    właśnie zdziwiłam się, co to takiego to zielone, bo nie było w składnikach, ale z opisu widze ze ogorek ;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !