Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z a`la pesto do podjadania...

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 6 sztuk
natka pietruszki 1 pęczek
ząbki czosnku 4 sztuki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki
cukier 1 łyżka
olej rzepakowy 2 łyżki
fasolka szparagowa 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z a`la pesto do podjadania...

ugotować w osolonej wodzie na "al dente" z 15 minut fasolkę szparagową, użyłam żółtej

umyte miękkie pomidory zmiksować ze skórką z czosnkiem, natką pietruszki

do rondla dać olej, dodać pesto, cukier, pieprz i po zagotowaniu mieszając odparować z nadmiaru płynu

pesto wymieszać razem z fasolką i można zimne podjadać.............SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 11.12.2014 18:35
świetna propozycja
aginaa 12.10.2014 20:02
pyszne danie
Klausia 05.10.2014 20:35
ciekawa wersja
Renataj 29.08.2014 23:04
Lubię fasolkę z tradycyjną zasmażką z bułką tartą. Ale Twoja propozycja warta wypróbowania.
Zdzisław 29.08.2014 21:43
taka dobra do podjadania
Adam/ZUB3R 29.08.2014 19:25
wygląda smacznie
agnieszka214 29.08.2014 19:06
zawsze pychota
R'n'G Kitchen 29.08.2014 17:14
Pycha! Mam zamrożoną fasolkę ,chętnie przepis wypróbuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak