Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek, każde jajko pokroić na 8 części. Na wykałaczkę nadziać plasterek ogórka, następnie ćwierć plasterka wędliny, cząstkę jajka, zwinięty pasek sera żółtego i ćwierć plasterka zielonego ogórka. I tak postępować z każdym koreczkiem. Podawać jako przystawkę z dipem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    one sa przepiekne :) małe kulinarne dzieło sztuki :) produkty do koreczków tez pasuja do siebie - super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ślicznie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !