Sposób przygotowania

Do wody (ok.1 i 1/2 - 2 l) wrzucić mięso ,podgotować,dodać włoszczyznę i opłukany ryż, posolić i ugotować. Wyjąć mięsko,śmietanę wymieszać z mąką, podprawić zupę.Na talerze wsypać starty ser i zieloną pietruszkę drobno posiekaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Takiej zupki jeszcze nie jadlam,bardzo ciekawe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    prosta, muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    hm....też takiej jeszcze nie robiłam ale przepis świetny,warto wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    o ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika79

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !