Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5
ser 10-15 dag
szynka 10-15 dag
szczypiorek
majonez, musztarda
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

jajka gotujemy na twardo i studzimy. Szynke i jajka kroimy w drobną kostkę, ser scieramy na tarce o dużych oczkach, a szczypirek siekamy. Dodajemy majonez i musztarde ( w proporcji 1 duża łyzka - 1 mała łyżka). Przyprawiamy solą. Podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 02.12.2010 18:14
proste i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak