Sposób przygotowania

Na wykałaczkę nadziewamy po kolei plasterek kiełbaski( obrany z błonki), plasterek zielonego ogórka( nie obieramy go), kostkę pomidora i zwinięty pasek sera żółtego. Koreczki podajemy jako przystawkę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo elegancko wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wyglądają super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    idealne na jakieś przyjęcie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    proste a wyglądają super
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    swietne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    ale apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Kolorowo i pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bahus

    Bardzo kolorowe i wyglądają na smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    często robię podobne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealne na imrezę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie świetne koreczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    najszybsza przekąska:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam smacznie się zapowiada!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na pyszną przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !