Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
olej
krem chrzanowy Smak

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z grilla

Pierś z kurczaka marynujemy, posypujemy przyprawą do mięs, bądź przyprawą z grilla. Wszystko oblewamy delikatnie olejem. Odkładamy pierś na ponad godzinkę. Następnie pierś wyłożyć na tackę i położyć na grillu. Pierś musi się zarumienić z obu stron, aby dobrze się wypiekła (około 15-20 minut). Oczywiście do tego wspaniale smakuje chrzan Smak, bądź sos czosnkowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.08.2014 10:02
Też lubię grilowaną pierś
inka2012 26.08.2014 09:56
muszę wypróbować ten przepis
kasiaw 25.08.2014 20:31
lubię taką
noninka77 25.08.2014 19:31
Pyszności:-)
irenka 25.08.2014 19:23
pyszne mięsko,lubię
Motorek 25.08.2014 18:46
Wygląda przepysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak