Sposób przygotowania

1. Ogórki potrzeć. Do ogórków dodać kefir. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Schłodzić. Wlać do małych naczyń, np. filiżanek, szklanek czy miseczek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    W sezonie często taką robię do obiadu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super mizeria;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo fajny pomysł i też czasem tak robię, choć częściej jednak kroję w plasterki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie lubię kefiru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Jest bardzo smaczna! Samego kefiru też nie piję, bo nie lubię, ale w połączeniu z ogórkami i pieprzem jest dobry - to oczywiście moje skromne zdanie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !