Sposób przygotowania

Obrane ze skórki banany rozgnieść i dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami (bez cukru pudru i oleju). Masę nałożyć łyżką na rozgrzany olej. Smażyć z obu stron, aż się zrumieni. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Ale smakowity przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wolę po polsku tradycyjnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    fajna nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !