Sposób przygotowania

Królika myjemy, kurki i marchewkę myjemy ,następnie kurki kroimy a marchewkę ścieramy na tartce o grubych oczkach. warzywa mieszamy , połowę wsypujemy na dno brytwany,układamy królika i przyprawiamy go a następnie wsypujemy resztę warzyw. zalewamy połową płynów pieczemy 3 godziny co jakis czas podlewając pozostałym płynem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    wspaniałe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kurki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !