Sposób przygotowania

pieczarki myjemy, ścieramy na tartceo grubych oczkach, dusimy 15 minut. Na rozwałkowan ciasto układamy pieczarki zwijamy ciasto jak roladę. Tak przygotowany rolon kroimy na plastry grubości ok 2 cm. Układamy na blasze wyłożonej papierem pieczemy 30 minut w 220 stopniach. Można podawać z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    bardzo lubię ciasto francuskie.Do wypróbowania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !