Sposób przygotowania

Paprykę myjemy, dzielimy na pół, oczyszczamy z białych błonek i nasionek, oszuszamy. Starty ser mieszamy z drobno posiekanym czosnkiem i przyprawami (można też dodac szczyptę ziół prowansalskich). Czosnkowy ser nakładamy do połówek papryki, skrapiamy lekko oliwą, pieczemy na grilu do momentu gdy papryka zmieknie, a ser się roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    cód, miód i orzeszki jak to powiadają :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !