Sposób przygotowania

Wypatroszone,umyte i osuszone ryby skropić sokiem z cytryny,z zewnątrz oprószyć solą,a w środku natrzeć pastą utartą z masła,wódki białego pieprzu i soli.Na specjalną długą szpadkę do grillowania nadziać rybę ( przez otwór gębowy do ogona),ułożyć na ruszcie i opiekać,często obracając.Podawać z pieczonymi ziemniakami,lub grzankami i chrzanem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam ryby
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !