Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jabłek i jeżyn.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 szt
jeżyny 25 dag
śmietana kremowa 30% 1/2 szklanki
cukier puder 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jabłek i jeżyn.

Jabłka pokroić w kostkę, jeżyny połączyc z jabłkami. Posypać cukrem pudrem i polać śmietanką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak