Sposób przygotowania

Batony pokroić w kostkę, przełożyć do rondelka i podgrzewać na wolnym ogniu, aż się rozpuszczą. Dodać śmietanę i mieszać, aż sos uzyska gładką konsystencję. Na samym końcu połączyć z alkoholem. Tak przygotowany sos jest idealnym dodatkiem do deserów.

Komentarze

  • 13
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    mniam, ale mam teraz ochote na marsy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fantastyczne - to się nazywa głowa pełna pomysłów :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !