Sposób przygotowania

W rondelku umieścić cukier, masło, syrop i mleko, podgrzewać na małym ogniu, zagotować, aby wszystkie składniki utworzyły gładką masę (około 3 minut). Zdjąć z ognia, dodać czekoladę starta na dużych oczkach tarki i mieszać, aby się rozpuściła.

Popcorn przygotować w mikrofali zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Połączyć go z przygotowanym syropem czekoladowym, tak aby równomiernie pokrył się czekoladą. Rozłożyć cząstki popcornu na dużej blasze. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 150 stopni i zapiekać około 15-20 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygląda na apetyczny
  • 12
    original
    Opublikowano

    Kate131

    same pysznosci u Ciebie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    alez jestem ciekawa jak to smakuje!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !