Przepis i sposób przygotowania na: Pudding czekoladowo-bananowy
Przygotować sos: 3 dag masła, cukier trzcinowy, syrop klonowy i śmietanę umieścić w rondelku i podgrzewać, aby składniki się połączyły.
Pudding podawać polany przygotowanym sosem.
masła | 15 dag |
cukru pudru | 10 dag |
mąki pszennej | 15 dag |
jajek | 2 szt. |
kakao | 3 łyżki |
mleko | 30 ml |
czekolady gorzkiej | 7 dag |
syropu klonowego | 30 ml |
śmietany 30% | 100 ml |
cukru trzcinowego | 12 dag |
banan | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: