Sposób przygotowania

Filety rybnej pokroić na średnie kawałki, posypać solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Cebulę i jabłka pokroić na kawałki i poddusić na oleju. Wlać wino, wymieszać i kilka minut potrzymać na małym ogniu. Podduszone jabłka z cebulą i sosem winnym doprawić solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem, na wierzchu ułożyć filety rybne. Przykryć naczynie i wstawić do nagrzanego piekarnika na 35 minut. Danie podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się imponująco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !