Sposób przygotowania

Utrzeć na kremową masę:margaryne, cukier, jajka oraz cukier waniliowy i szczyptę soli.
Dodawać mąke ziemniaczaną stopniowo aż do uzyskania gładniej masy. Odstawić ciasto na 20 min.
Wymieszać ponownie ciasto. Podrzać i natłuścić gofrownice. Wlać ciasto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Mi nigdy nie wychodzą chrupiące, tylko strasznie gumiaste.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    do tego jakiś fajny krem i jemy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    kocham gofry!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    ja też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    gofry dobre do chrupania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię chrupać gofry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można by spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !