Składniki:
cukier | 1 łyżka |
ocet 10 % | 2 łyżki |
margaryna | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
kapusta | 1 młoda |
smalec | 1 (ze skwarkami) |
cukier | 1 łyżka |
ocet 10 % | 2 łyżki |
margaryna | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
sól | do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
kapusta | 1 młoda |
smalec | 1 (ze skwarkami) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: