Sposób przygotowania

Twaróg trzykrotnie przemielić, dodać Danio, żółtka, cukier puder, kakao, olej, sok wyciśnięty z połowy cytryny i budyń waniliowy. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę.

Herbatniki pokruszyć, wymieszać z roztopionym masłem i wyłożyć na dnie form do muffin wyłożonych papilotkami. Następnie wyłożyć umyte i pokrojone owoce winogrona i na to czekoladową masę z sera. Piec około 30 minut w temperaturze 180ºC. Przestudzić, zdjąć papilotki, udekorować bitą śmietaną i cząstkami winogron, włożyć do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    slicznie wyglądaja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mhmmm, bardzo apetyczne serniczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo apetyczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny i apetyczny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    wyglądają smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    deserek mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !