Sposób przygotowania

Biodrówkę smarujemy oliwą z wymieszanymi przyprawami-odstawiamy .Kroimy cebulę .
Biodrówkę obsmażamy na patelni dodajemy cebulkę ,resztę oliwy z przyprawami -smażymy .Potem wkładamy do nagrzanego piekarnika na 20 min .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne i konkretne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    biodrówka, a co to takiego ?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    fajne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smacznie i konkretnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !