Sposób przygotowania

Z pierwszych sześciu składników zagnieść ciasto i podzielić go na połowę. Jedną część wyłożyć na blachę, a drugą dać do zamrażalnika.
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać zmielony ser, budyń, roztopione masło, a na koniec ubitą pianę z białek. Gotową masę serową wylać na ciasto.
Ułożyć pokrojone brzoskwinie, następnie wylać ubitą pianę z białek, cukrem i kisielem.
Na to ścieramy na tarce o grubych oczkach pozostałe ciasto z zamrażalnika.
Piec w piekarniku około 50 minut w temperaturze 220 stopni. Posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    rewelacyjny przepis, na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !