Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy oliwę i dodajemy trochę masła .smażymy pokrojone pieczarki i posiekaną cebulkę .Solimy ,pieprzymy lekko podlewamy wodą dusimy .Podajemy do mięs.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    też tak często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra jest też cebula w pieczarkach
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    sama robię często takie same
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię grzybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    dodaję też do pizzy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !