Sposób przygotowania

Grzybki oczyścić,umyć, pokroić na plasterki lub ćwiartki.Obgotować w osolonej wodzie przez ok.15 min.Odcedzić.

W rondelku rozgrzać masło,wrzucić obgotowane grzybki,koper i dusić przez ok 20 min.
Cebulę obrać,pokroić w kostkę, smażyć na złoty kolor,dodać do duszących się grzybków.Po 20 minutach dodać śmietanę Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    lubię grzybki w śmietanie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm lubię;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !