Sposób przygotowania

ugotowane jajka mielimy przez masynkę, dodajemy drobno posiekany szczypiorek, odcisniętą bułke tartą,jajko, przyprawy i wyrabiamy jednolitą masę. Formujemy 7 kotlecików i panierujemy w bułce tartej, a nastepnie smarzymy na złoty kolor. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. polewamy nim kotlety .mozna podawac z frytkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Brzmi smakowicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszą być smaczne takie jajeczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puska5555

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !