Sposób przygotowania

Śledzie wypatroszyć i dobrze wymoczyć. Zdjąć skórkę i ściąć filety. Oczyszczone warzywa pokroić w plastry i udusić w 2 łyżkach margaryny. Filety oprószyć mąką i usmażyć na reszcie tłuszczu, następnie dodać do jarzyn, podlać wywarem, przyprawić do smaku i poddusić. Pod koniec duszenia dodać śmietanę. Podawać z ziemniakami i surówką z sezonowych warzyw.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię sledzie w różnych smakach..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    uwielbiam sledzie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    smaczny sledzik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujący przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !