Sposób przygotowania

Wołowinę daję do miski,jałowiec, Octem polewam mięso.Liść laurowy i ziele angielskie rozgniatam i nacieram nimi mięso. Olej wlewam do rondla,wkrawam cebule i wkładam mięso. Posypuję pieprzem, kminkiem, solą i piekę aż będzie miękkie. Kroję w plastry i podaje z ryżem ugotowanym w woreczkach. Wołowina ma lekko kwaśno-gorzkawi i niespotykany smak.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny i niepowtarzalny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !