Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obieramy i przekrajamy na pół. Pieczarki kroimy w kostkę i dusimy na maśle. Żółtka rozgniatamy widelcem dodajemy pokrojonego łososia, pieczarki i całość mieszamy z majonezem. Dowolnie doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przyznam się ,że nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobre połączenie, kiedyś smażyłem jajka z łososiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiadają się apetycznie. Uwielbiam takie połączenia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !