Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

penne z grzybami i śmietaną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron penne 1 op.
cebula biała 2 szt.
pieczarki 20 dkg.
masło 2 łyzki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
śmietana 30% 1 op.
natka pietruszki 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: penne z grzybami i śmietaną

Makaron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Na maśle zeszklić cebulę, Dodać pokrojone pieczarki i udusić. Dodać śmietanę i wymieszać z makaronem. Przed podaniem posypać natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota76 29.08.2010 09:52
ciekawie podany makaron

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak