Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane parówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser żółty 1 grubszy plaster
szynka gotowana 1 grubszy plaster
keczup do polania
parówki 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane parówki

Z parówek zdjąć folię, naciąć je wzdłuż w dwóch miejscach. W jedno nacięcie włożyć słupek szynki, w drugie nacięcie słupek sera żółtego. Tak postępować z pozostałymi parówkami. Parówki ułożyć na talerzu, włożyć do kuchenki mikrofalowej, na kilka minut do rozpuszczenia sera. Gotowe parówki polać keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elwal
elwal 05.08.2010 21:37
Ja wolę takie parówki spod grilla (z mikrofalówki lub piekarnika) - takie \"ugotowane\" są dla mnie zbyt mdłe ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak