Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przepuścić przez maszynkę następnie dodać pozostałe składniki i wyrobić gładkie ciasto. Formować z niego wałeczek i odcinać jak na kopytka. Podawać ze smażoną cebulką, sosem lub skraweczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam kopytka. Najbardziej podsmażone na patelni. Pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Są extra.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha z sosikiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie pycha ja bardzo lubię kopytka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !